Het Limburgse Aca IT-Solutions neemt Jintec over. Beide bedrijven concentreren zich op Java-technologie.

ACA IT-Solutions is vooral actief in de banksector met klanten als BNP Paribas Fortis, Axa en Bank de Groof. Door de overname komen er drie werknemers en drie freelancers bij. Het bedrijf nam dit jaar al 14 mensen aan en verwacht eind dit jaar op een personeelsbestand van honderd mensen te komen.

De overname van Jintec is een voor de hand liggende keuze voor ceo Ronny Ruyvers. "We zijn een honderd procent Java-gericht bedrijf en Jintec heeft ook die Java-profielen, de synergie is dus voor de hand liggend."

Het bedrijf heeft zijn klanten vooral in België, maar heeft de ambitie om een Beneluxspeler te worden met dit jaar een geconsolideerde omzet van meer dan tien miljoen euro.

Het Limburgse Aca IT-Solutions neemt Jintec over. Beide bedrijven concentreren zich op Java-technologie. ACA IT-Solutions is vooral actief in de banksector met klanten als BNP Paribas Fortis, Axa en Bank de Groof. Door de overname komen er drie werknemers en drie freelancers bij. Het bedrijf nam dit jaar al 14 mensen aan en verwacht eind dit jaar op een personeelsbestand van honderd mensen te komen. De overname van Jintec is een voor de hand liggende keuze voor ceo Ronny Ruyvers. "We zijn een honderd procent Java-gericht bedrijf en Jintec heeft ook die Java-profielen, de synergie is dus voor de hand liggend." Het bedrijf heeft zijn klanten vooral in België, maar heeft de ambitie om een Beneluxspeler te worden met dit jaar een geconsolideerde omzet van meer dan tien miljoen euro.