Het uitzend- en selectiebedrijf Accent Jobs for People stapt over op een voice over ip-oplossing. Leverancier Nextel, die NEC-apparatuur had geïnstalleerd moet plaats ruimen voor het platform van Avaya. Het contract van 650.000 euro gaat naar Dimension Data.

Accent Jobs for People, met hoofdzetel in Roeselare, richt zich op het hogere segment van uitzendkrachten. Het telt zowat 620 werknemers, verdeeld over 180 kantoren in België, Nederland, Frankrijk, Spanje, Italië en Slovakije. In mei is de roll-out van start gegaan van het Avaya ip-platform dat geïntegreerd wordt in de Citrix-omgeving. Het gaat in totaal om zo'n duizend voip-toestellen. Rond deze tijd moet de installatie achter de rug zijn. De mobiele integratie is voorzien, wat unified Communications betreft wordt de boot nog afgehouden.

Accent Jobs for People is in 1995 opgericht en haalde vorig jaar een omzet van 204 miljoen euro. Sinds 2006 beschikt de GIMV over een derde van de aandelen. Accent maakt deel uit van de House of HR.

Het uitzend- en selectiebedrijf Accent Jobs for People stapt over op een voice over ip-oplossing. Leverancier Nextel, die NEC-apparatuur had geïnstalleerd moet plaats ruimen voor het platform van Avaya. Het contract van 650.000 euro gaat naar Dimension Data. Accent Jobs for People, met hoofdzetel in Roeselare, richt zich op het hogere segment van uitzendkrachten. Het telt zowat 620 werknemers, verdeeld over 180 kantoren in België, Nederland, Frankrijk, Spanje, Italië en Slovakije. In mei is de roll-out van start gegaan van het Avaya ip-platform dat geïntegreerd wordt in de Citrix-omgeving. Het gaat in totaal om zo'n duizend voip-toestellen. Rond deze tijd moet de installatie achter de rug zijn. De mobiele integratie is voorzien, wat unified Communications betreft wordt de boot nog afgehouden. Accent Jobs for People is in 1995 opgericht en haalde vorig jaar een omzet van 204 miljoen euro. Sinds 2006 beschikt de GIMV over een derde van de aandelen. Accent maakt deel uit van de House of HR.