Hoeveel het bedrijf betaalt voor de overname is niet bekend maar Cloud Sherpas telt vandaag zo'n 1.100 werknemers. Die komen voortaan terecht in het Accenture Cloud First Application Team. Het bedrijf bestond sinds 2007 en legt zich onder meer toe in het leveren van clouddiensten rond Google, Salesforce, ServiceNow en Workday.

Het is duidelijk dat Accenture zijn expertise en aanbod voor de cloud wil verstevigen met de overname. "We zitten op het kantelmoment in de cloud waar onze klanten snel cloudoplossingen omarmen", zegt Paul Daugherty, CTO bij Accenture, in een verklaring. Hoeveel Accenture betaalt voor de overname wordt niet gezegd.

Hoeveel het bedrijf betaalt voor de overname is niet bekend maar Cloud Sherpas telt vandaag zo'n 1.100 werknemers. Die komen voortaan terecht in het Accenture Cloud First Application Team. Het bedrijf bestond sinds 2007 en legt zich onder meer toe in het leveren van clouddiensten rond Google, Salesforce, ServiceNow en Workday.Het is duidelijk dat Accenture zijn expertise en aanbod voor de cloud wil verstevigen met de overname. "We zitten op het kantelmoment in de cloud waar onze klanten snel cloudoplossingen omarmen", zegt Paul Daugherty, CTO bij Accenture, in een verklaring. Hoeveel Accenture betaalt voor de overname wordt niet gezegd.