Met de software van Duck Creek Technologies kunnen claims worden beheerd.

Accenture neemt voor een onbekend bedrag Duck Creek Technologies over, een Amerikaanse leverancier van software voor verzekeringsbedrijven. Door de overname van Duck Creek krijgt Accenture software in handen voor het beheren van facturen en claims.

Accenture, dat consultancy, it-beheer en outsourcingsdiensten levert, heeft de overname van Duck Creek Technologies inmiddels afgerond. Duck Creek Technologies is een private onderneming met een hoofdkantoor in Bolivar, in de Amerikaanse staat Missouri. Het bedrijf levert een commercieel verzekeringsplatform waarmee verzekeringsinstanties property en casualty (P&C) kunnen beheren.

Duck Creek wordt onderdeel van Accenture Software en wordt gecombineerd met de reeds aanwezige P&C-softwareplatformen. Beide softwaremerken zijn gebaseerd op de .Net-architectuur van Microsoft.

In samenwerking met Computable

Met de software van Duck Creek Technologies kunnen claims worden beheerd. Accenture neemt voor een onbekend bedrag Duck Creek Technologies over, een Amerikaanse leverancier van software voor verzekeringsbedrijven. Door de overname van Duck Creek krijgt Accenture software in handen voor het beheren van facturen en claims. Accenture, dat consultancy, it-beheer en outsourcingsdiensten levert, heeft de overname van Duck Creek Technologies inmiddels afgerond. Duck Creek Technologies is een private onderneming met een hoofdkantoor in Bolivar, in de Amerikaanse staat Missouri. Het bedrijf levert een commercieel verzekeringsplatform waarmee verzekeringsinstanties property en casualty (P&C) kunnen beheren. Duck Creek wordt onderdeel van Accenture Software en wordt gecombineerd met de reeds aanwezige P&C-softwareplatformen. Beide softwaremerken zijn gebaseerd op de .Net-architectuur van Microsoft. In samenwerking met Computable