Naast technologische sterkhouders bij Olympische spelen als Barco en EVS, hebben ook zes andere bedrijven contracten in de wacht gesleept, in wat als "een moeilijke markt" wordt omschreven. Een feit dat zich weerspiegelt in het aantal bedrijven (acht) tegen de 21 bedrijven die aan de (weliswaar grotere) zomerspelen in London konden leveren. Het resultaat is in ieder geval te danken aan "vroege contacten," aldus Peter Demuynck, directeur international business van Agoria, "Reeds in 2009 werden de eerste contacten gelegd." Daarbij werd onder meer een ontmoeting met de toenmalige premier Poetin en het organisatiecomité belegd. Ook het gezamenlijk benaderen van de organisatoren, veeleer dan elk bedrijf afzonderlijk een voorstel te laten doen, bleek succesvol.

Naast Barco (beeldoplossingen) en EVS (video-infrastructuur) hebben ook Automatic Systems (slagbomen voor weg- en parkinginfrastructuur), Bioracer (leverancier aan Olympische teams, o.a. het Belgische bobslee-team), Lancer Europe (dranksystemen voor de horeca in de Olympische zone), Schéder (verlichting), Stageco (tijdelijke constructies) en Vergokan (kabeldraagsystemen in verscheidene Olympische installaties, de luchthaven en in spoorweginfrastructuur) contracten in de wacht gesleept.

De SportsTechnologyClub is ondertussen ook al actief rond het WK in Rio, Het EK2016 in Frankrijk, de Olympische zomerspelen van 2016 in Rio, het WK 2018 in Rusland en het WK 2022 in Qatar.

Naast technologische sterkhouders bij Olympische spelen als Barco en EVS, hebben ook zes andere bedrijven contracten in de wacht gesleept, in wat als "een moeilijke markt" wordt omschreven. Een feit dat zich weerspiegelt in het aantal bedrijven (acht) tegen de 21 bedrijven die aan de (weliswaar grotere) zomerspelen in London konden leveren. Het resultaat is in ieder geval te danken aan "vroege contacten," aldus Peter Demuynck, directeur international business van Agoria, "Reeds in 2009 werden de eerste contacten gelegd." Daarbij werd onder meer een ontmoeting met de toenmalige premier Poetin en het organisatiecomité belegd. Ook het gezamenlijk benaderen van de organisatoren, veeleer dan elk bedrijf afzonderlijk een voorstel te laten doen, bleek succesvol.Naast Barco (beeldoplossingen) en EVS (video-infrastructuur) hebben ook Automatic Systems (slagbomen voor weg- en parkinginfrastructuur), Bioracer (leverancier aan Olympische teams, o.a. het Belgische bobslee-team), Lancer Europe (dranksystemen voor de horeca in de Olympische zone), Schéder (verlichting), Stageco (tijdelijke constructies) en Vergokan (kabeldraagsystemen in verscheidene Olympische installaties, de luchthaven en in spoorweginfrastructuur) contracten in de wacht gesleept.De SportsTechnologyClub is ondertussen ook al actief rond het WK in Rio, Het EK2016 in Frankrijk, de Olympische zomerspelen van 2016 in Rio, het WK 2018 in Rusland en het WK 2022 in Qatar.