Kort nadat Acquia vijftig miljoen dollar ophaalt, maakt het bedrijf een overname bekend waarmee het gebruikers beter wil herkennen. TruCentric is een SaaS-bedrijf dat zich toelegt op de personalisering van websites. Hoeveel het bedrijf van Dries Buytaert betaalt voor TruCentric is niet bekend. Wel zegt Buytaert op zijn blog dat het overgenomen bedrijf complementair is aan Acquia Lift, dat naast personalisatie ook testmogelijkheden toevoegt aan Drupal.

"Met TruCentric hebben we niet enkel een geweldig complementair product in huis gehaald, we krijgen er ook een geweldig team bij met een lange historiek en sterk leiderschap in marketing automation technologie." Aldus Buytaert.

Daarbij verwacht hij veel van de impact van Lift op e-commerce. Toevallig raakte deze week ook bekend dat Commerce Guys, een bedrijf dat Drupal gebruikt voor e-commerce, 7,3 miljoen dollar ophaalt.

Acquia is een van de snelst groeiende softwarebedrijven in de VS. Het bedrijf werd opgericht in 2007 door Dries Buytaert en Jay Batson. Begin mei werd Buytaert door Data News bekroond tot ICT Personality of the Year 2014.

Kort nadat Acquia vijftig miljoen dollar ophaalt, maakt het bedrijf een overname bekend waarmee het gebruikers beter wil herkennen. TruCentric is een SaaS-bedrijf dat zich toelegt op de personalisering van websites. Hoeveel het bedrijf van Dries Buytaert betaalt voor TruCentric is niet bekend. Wel zegt Buytaert op zijn blog dat het overgenomen bedrijf complementair is aan Acquia Lift, dat naast personalisatie ook testmogelijkheden toevoegt aan Drupal. "Met TruCentric hebben we niet enkel een geweldig complementair product in huis gehaald, we krijgen er ook een geweldig team bij met een lange historiek en sterk leiderschap in marketing automation technologie." Aldus Buytaert. Daarbij verwacht hij veel van de impact van Lift op e-commerce. Toevallig raakte deze week ook bekend dat Commerce Guys, een bedrijf dat Drupal gebruikt voor e-commerce, 7,3 miljoen dollar ophaalt. Acquia is een van de snelst groeiende softwarebedrijven in de VS. Het bedrijf werd opgericht in 2007 door Dries Buytaert en Jay Batson. Begin mei werd Buytaert door Data News bekroond tot ICT Personality of the Year 2014.