Dat meldt de uitgever in een persbericht. Het laatste deel van de Call of Duty-serie, Black Ops III, ligt op 6 november in de winkel.

De competitie wordt onderverdeeld in twee divisies: een voor professionele teams en een divisie voor amateurs. Er komen competities in Australië, Noord-Amerika, Europa en Nieuw-Zeeland.

De beste teams uit de regionale competities zullen zich kwalificeren voor het wereldkampioenschap, wat in het najaar plaats zal vinden. Tijdens de finale is een totale prijzenpot van 3 miljoen dollar (ongeveer 2,7 miljoen euro) te verdelen. (WK)

Dat meldt de uitgever in een persbericht. Het laatste deel van de Call of Duty-serie, Black Ops III, ligt op 6 november in de winkel.De competitie wordt onderverdeeld in twee divisies: een voor professionele teams en een divisie voor amateurs. Er komen competities in Australië, Noord-Amerika, Europa en Nieuw-Zeeland.De beste teams uit de regionale competities zullen zich kwalificeren voor het wereldkampioenschap, wat in het najaar plaats zal vinden. Tijdens de finale is een totale prijzenpot van 3 miljoen dollar (ongeveer 2,7 miljoen euro) te verdelen. (WK)