Adele is de 17e toevoeging aan de '1 billion club' van YouTube. Uit de gegevens van YouTube blijkt dat het aantal video's dat naar 1 miljard views gaat met de jaren flink stijgt. Het nummer 'Baby' van Justin Bieber werd in 2010 uitgebracht en deed er 4 jaar om - als eerste ooit - de 1 miljard views aan te tikken.

In de afgelopen 1,5 jaar ging dat voor veel muziekvideo's een stuk sneller. Onder andere "Sugar" van Maroon 5, "Lean On" van Major Lazer, "Love The Way You Lie" van Eminem, "Party Rock" van LMFAO, "Counting Stars" van OneRepublic, en "Chandelier" van Sia gingen de afgelopen 3 maanden naar de 1 miljard. Ze deden er alleen wel langer over dan het nieuwe record van Adele.

Adele is de 17e toevoeging aan de '1 billion club' van YouTube. Uit de gegevens van YouTube blijkt dat het aantal video's dat naar 1 miljard views gaat met de jaren flink stijgt. Het nummer 'Baby' van Justin Bieber werd in 2010 uitgebracht en deed er 4 jaar om - als eerste ooit - de 1 miljard views aan te tikken. In de afgelopen 1,5 jaar ging dat voor veel muziekvideo's een stuk sneller. Onder andere "Sugar" van Maroon 5, "Lean On" van Major Lazer, "Love The Way You Lie" van Eminem, "Party Rock" van LMFAO, "Counting Stars" van OneRepublic, en "Chandelier" van Sia gingen de afgelopen 3 maanden naar de 1 miljard. Ze deden er alleen wel langer over dan het nieuwe record van Adele.