Adobe ceo Shantanu Narayen meldt dat Adobe softwareorganisaties helpt bij digitale ontwerpen en online marketing. In het eerste kwartaal steeg de omzet met 22 procent naar 1,68 miljard dollar. Dat was meer dan de verwachte 1,65 miljard dollar. De nettowinst steeg met 57 procent naar 398,4 miljoen dollar

Die cijfers zijn onder meer te danken aan Adobe Photoshop, dat erg in trek was. Ook marketingtoepassingen doen het goed bij het bedrijf, onder andere dankzij de overname van video-advertentie platform TubeMogul. De volledige resultaten kan je hier nalezen.

In samenwerking met Dutch IT-Channel.

Adobe ceo Shantanu Narayen meldt dat Adobe softwareorganisaties helpt bij digitale ontwerpen en online marketing. In het eerste kwartaal steeg de omzet met 22 procent naar 1,68 miljard dollar. Dat was meer dan de verwachte 1,65 miljard dollar. De nettowinst steeg met 57 procent naar 398,4 miljoen dollarDie cijfers zijn onder meer te danken aan Adobe Photoshop, dat erg in trek was. Ook marketingtoepassingen doen het goed bij het bedrijf, onder andere dankzij de overname van video-advertentie platform TubeMogul. De volledige resultaten kan je hier nalezen.In samenwerking met Dutch IT-Channel.