Livefyre focust zich op content curation en audience management. Het bedrijf wordt door de overname geïntegreerd in Adobe Experience Manager waarmee marketeers user generated content van sociale netwerken kunnen verzamelen en inzetten in hun eigen marketingkanalen.

In België is Livefyre vooral bekend als de overnemer van Storify, het bedrijf van de Belg Xavier Damman. Damman werd bij die overname in 2013 ook aandeelhouder van LiveFyre.

Adobe had eerder al geïnvesteerd in Livefyre, dat zelf sinds 2009 bestaat. Hoeveel Adobe betaalt voor de overname is niet bekend.

Livefyre focust zich op content curation en audience management. Het bedrijf wordt door de overname geïntegreerd in Adobe Experience Manager waarmee marketeers user generated content van sociale netwerken kunnen verzamelen en inzetten in hun eigen marketingkanalen.In België is Livefyre vooral bekend als de overnemer van Storify, het bedrijf van de Belg Xavier Damman. Damman werd bij die overname in 2013 ook aandeelhouder van LiveFyre.Adobe had eerder al geïnvesteerd in Livefyre, dat zelf sinds 2009 bestaat. Hoeveel Adobe betaalt voor de overname is niet bekend.