Van de bedrijven met minder dan 500 werknemers is AE de beste werkplek van België. Ook Microsoft en SAS Institute scoren goed.

De award wordt uitgereikt door Great Place to Work en Vlerick Business School. Een enquête bij de werknemers bepaald twee derde van de score, gevolgd door een evaluatie van het personeelsbeleid en een managementsbevraging.

Het IT-consultancybedrijf AE uit Leuven staat op nummer één voor bedrijven met minder dan vijfhonderd werknemers. Microsoft en SAS Institute vervolledigen de top drie. Maar de top tien telt nog meer bedrijven uit de sector, zoals Ormit, een voormalige dochter van Ordina, op de 4e plaats. Easi (5e) en CTG Belgium (9e).

Onder bedrijven met meer dan vijfhonderd werknemers duiken heel andere namen op. Hier is Schoenen Torfs opnieuw de beste werkgever gevolgd door McDonalds en Accent Jobs.

Van de bedrijven met minder dan 500 werknemers is AE de beste werkplek van België. Ook Microsoft en SAS Institute scoren goed. De award wordt uitgereikt door Great Place to Work en Vlerick Business School. Een enquête bij de werknemers bepaald twee derde van de score, gevolgd door een evaluatie van het personeelsbeleid en een managementsbevraging. Het IT-consultancybedrijf AE uit Leuven staat op nummer één voor bedrijven met minder dan vijfhonderd werknemers. Microsoft en SAS Institute vervolledigen de top drie. Maar de top tien telt nog meer bedrijven uit de sector, zoals Ormit, een voormalige dochter van Ordina, op de 4e plaats. Easi (5e) en CTG Belgium (9e). Onder bedrijven met meer dan vijfhonderd werknemers duiken heel andere namen op. Hier is Schoenen Torfs opnieuw de beste werkgever gevolgd door McDonalds en Accent Jobs.