Het is niet meteen duidelijk of het gaat om een nieuwe en kleinere variant van de bestaande PlayStation 4, of dat het om de PlayStation Neo, of PlayStation 4.5 - die een pak krachtiger moet worden.

Hoe dan ook is het al wel met enige zekerheid te zeggen dat Sony op 7 september de krachtigere Neo aan zal kondigen en de dunnere PlayStation dan ook gepresenteerd wordt.

Opvallend aan de foto's is dat de glimmende laag ontbreekt, waardoor hij volledig matzwart is. Op de achterkant ontbreekt de optische audio-aansluiting.

Van de PS4 Neo is al bekend dat hij een stuk krachtiger wordt, waardoor hij ook games in 4K-resolutie af kan spelen. De processor zal beter zijn, met meer RAM en een hogere kloksnelheid. Games zullen op beide consoles speelbaar blijven.

Het is niet meteen duidelijk of het gaat om een nieuwe en kleinere variant van de bestaande PlayStation 4, of dat het om de PlayStation Neo, of PlayStation 4.5 - die een pak krachtiger moet worden.Hoe dan ook is het al wel met enige zekerheid te zeggen dat Sony op 7 september de krachtigere Neo aan zal kondigen en de dunnere PlayStation dan ook gepresenteerd wordt. Opvallend aan de foto's is dat de glimmende laag ontbreekt, waardoor hij volledig matzwart is. Op de achterkant ontbreekt de optische audio-aansluiting.Van de PS4 Neo is al bekend dat hij een stuk krachtiger wordt, waardoor hij ook games in 4K-resolutie af kan spelen. De processor zal beter zijn, met meer RAM en een hogere kloksnelheid. Games zullen op beide consoles speelbaar blijven.