Uit een melding bij de Amerikaanse staat Delaware blijkt dat er 850 miljoen dollar in het bedrijf is geïnvesteerd. De namen van de geldschieters zijn niet genoemd. Bij een financieringsronde in juli vorig jaar werd Airbnb nog gewaardeerd op 25,6 miljard dollar. Inmiddels zouden investeerders al 3,2 miljard dollar in de onderneming hebben gestoken.

In juni sloot Airbnb nog een lening van 1 miljard dollar af met een groep grote Amerikaanse banken. Het in 2008 opgerichte Airbnb is inmiddels actief in meer dan 190 landen. (ANP)

Uit een melding bij de Amerikaanse staat Delaware blijkt dat er 850 miljoen dollar in het bedrijf is geïnvesteerd. De namen van de geldschieters zijn niet genoemd. Bij een financieringsronde in juli vorig jaar werd Airbnb nog gewaardeerd op 25,6 miljard dollar. Inmiddels zouden investeerders al 3,2 miljard dollar in de onderneming hebben gestoken.In juni sloot Airbnb nog een lening van 1 miljard dollar af met een groep grote Amerikaanse banken. Het in 2008 opgerichte Airbnb is inmiddels actief in meer dan 190 landen. (ANP)