Aircall is een Frans bedrijf dat een cloudgebaseerd voice platform aanbiedt dat integreert met enkel helpdesk- en productiviteitstools. Het bedrijf bestaat sinds 2015 en telt momenteel meer dan tweehonderd werknemers in Parijs en New York. Het bedrijf wordt geleid door medeoprichter Oliver Paihès.

De huidige investering komt hoofdzakelijk van DTCP. Andere nieuwe investeerders zijn Swisscom Ventures en Adams Street. Ook bestaande investeerders eFounders, Draper Esprit, Balderton Capital en NextWorld stappen mee in.

Aircall is een Frans bedrijf dat een cloudgebaseerd voice platform aanbiedt dat integreert met enkel helpdesk- en productiviteitstools. Het bedrijf bestaat sinds 2015 en telt momenteel meer dan tweehonderd werknemers in Parijs en New York. Het bedrijf wordt geleid door medeoprichter Oliver Paihès.De huidige investering komt hoofdzakelijk van DTCP. Andere nieuwe investeerders zijn Swisscom Ventures en Adams Street. Ook bestaande investeerders eFounders, Draper Esprit, Balderton Capital en NextWorld stappen mee in.