Alain Deschênes, lid van het uitvoerend comité en verantwoordelijk voor technologie, operations en process services, verlaat de bank op 2 december.

Deschênes (49) kwam in 2005 bij Fortis als cio, als opvolger van Jean-Pierre Cardinael. Daarvoor was hij vice-president en directeur van Boston Consulting Group, cio van Alcatel en deputy cio van... BNP Paribas.

Hij was lid van het beheercomité van Fortis sinds 2006 en kreeg de verantwoordelijkheid over Technology, Operations and Process Services in 2007. Sinds januari 2008 was hij ook lid van het uitvoerend comité.

Alain Deschênes, lid van het uitvoerend comité en verantwoordelijk voor technologie, operations en process services, verlaat de bank op 2 december. Deschênes (49) kwam in 2005 bij Fortis als cio, als opvolger van Jean-Pierre Cardinael. Daarvoor was hij vice-president en directeur van Boston Consulting Group, cio van Alcatel en deputy cio van... BNP Paribas. Hij was lid van het beheercomité van Fortis sinds 2006 en kreeg de verantwoordelijkheid over Technology, Operations and Process Services in 2007. Sinds januari 2008 was hij ook lid van het uitvoerend comité.