"FSMA is een van de regulators in België en ik kan daar mijn ervaringen bij andere regulators zoals het RIZIV goed gebruiken," zegt Grijseels over de carriëreswitch. Hij was vijf jaar lang cio van het RIZIV, het Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering. Hij werkte ook vier jaar als director it advisory voor auditor KPMG. Daar stond hij in voor alle activiteiten op het vlak van strategische en technische begeleiding van ict-afdelingen.

Bij het FSMA zal Grijseels als it-directeur de verdere evolutie van de it ondersteunen. "We zijn de regulator van de beurzen in België, maar gaan ook over de tussenpersonen, de verzekeringsmaatschappijen en de makelaars. Dat betekent dat daar heel wat dossiers zijn die moeten opgenomen worden, heel wat controle-instrumenten ook, die we beheren," vertelt Grijseels.

Voor zijn periode bij het RIZIV was Grijseels aan de slag als coo van Amsit-Contraste in Europese outsourcingprojecten. Vóór 2003 was hij project manager, business analist en management consultant voor Getronics. Van 1985 tot 1996 leidde hij het it-consultancybedrijfje General Production Systems. Grijseels is afgestudeerd als burgerlijk ingenieur elektronica aan de VUB.

"FSMA is een van de regulators in België en ik kan daar mijn ervaringen bij andere regulators zoals het RIZIV goed gebruiken," zegt Grijseels over de carriëreswitch. Hij was vijf jaar lang cio van het RIZIV, het Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering. Hij werkte ook vier jaar als director it advisory voor auditor KPMG. Daar stond hij in voor alle activiteiten op het vlak van strategische en technische begeleiding van ict-afdelingen.Bij het FSMA zal Grijseels als it-directeur de verdere evolutie van de it ondersteunen. "We zijn de regulator van de beurzen in België, maar gaan ook over de tussenpersonen, de verzekeringsmaatschappijen en de makelaars. Dat betekent dat daar heel wat dossiers zijn die moeten opgenomen worden, heel wat controle-instrumenten ook, die we beheren," vertelt Grijseels. Voor zijn periode bij het RIZIV was Grijseels aan de slag als coo van Amsit-Contraste in Europese outsourcingprojecten. Vóór 2003 was hij project manager, business analist en management consultant voor Getronics. Van 1985 tot 1996 leidde hij het it-consultancybedrijfje General Production Systems. Grijseels is afgestudeerd als burgerlijk ingenieur elektronica aan de VUB.