Alain Grijseels is voortaan aan de slag als Director IT Advisory bij KPMG.

Grijseels (56) was 5 jaar lang CIO van het Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering (RIZIV). In zijn nieuwe functie bij KPMG is hij verantwoordelijk voor de dienst 'IT Organization' waarbij hij instaat voor alle activiteiten op het vlak van de strategisch-technischebegeleiding van ict-afdelingen. Daarnaast zal hij, in coördinatie met de globale KPMG-organisatie, het sectorteam 'Healthcare' binnen de businesslijn 'Infrastructure, Government and Healthcare' voor het KPMG-netwerk in België aansturen.

Voor zijn periode bij het RIZIV was Grijseels aan de slag als COO van Amsit-Contraste in Europese outsourcingprojecten. Vóór 2003 was hij project manager, business analist en management consultant voor Getronics. Van 1985 tot 1996 leidde hij het it-consultancybedrijfje General Production Systems. Grijseels is afgestudeerd als burgerlijk ingenieur elektronica aan de VUB.

Alain Grijseels is voortaan aan de slag als Director IT Advisory bij KPMG. Grijseels (56) was 5 jaar lang CIO van het Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering (RIZIV). In zijn nieuwe functie bij KPMG is hij verantwoordelijk voor de dienst 'IT Organization' waarbij hij instaat voor alle activiteiten op het vlak van de strategisch-technischebegeleiding van ict-afdelingen. Daarnaast zal hij, in coördinatie met de globale KPMG-organisatie, het sectorteam 'Healthcare' binnen de businesslijn 'Infrastructure, Government and Healthcare' voor het KPMG-netwerk in België aansturen. Voor zijn periode bij het RIZIV was Grijseels aan de slag als COO van Amsit-Contraste in Europese outsourcingprojecten. Vóór 2003 was hij project manager, business analist en management consultant voor Getronics. Van 1985 tot 1996 leidde hij het it-consultancybedrijfje General Production Systems. Grijseels is afgestudeerd als burgerlijk ingenieur elektronica aan de VUB.