Alain Huys, de gewezen managing director van Avaya België is voortaan aan de slag bij netwerkintegrator Damovo als directeur.

Het was een verrassing toen Alain Huys in september de Amerikaanse telecomleverancier Avaya verliet. Hij was er immers 17 jaar werkzaam, ook in diverse Europese functies. In 2006 werd hij aangetrokken om de Belgische entiteit te leiden.

Sinds begin dit jaar is Alain Huys te vinden bij de integrator Damovo Benelux. Als directeur moet hij er onder andere de verkoopstrategie uitbouwen. Damovo telt een tachtigtal medewerkers en stond in 2009 voor een omzet van bijna 27 miljoen euro. Managing director blijft de Nederlander Joop Jansen. Die volgde in september Andrew Povey op.

Alain Huys, de gewezen managing director van Avaya België is voortaan aan de slag bij netwerkintegrator Damovo als directeur. Het was een verrassing toen Alain Huys in september de Amerikaanse telecomleverancier Avaya verliet. Hij was er immers 17 jaar werkzaam, ook in diverse Europese functies. In 2006 werd hij aangetrokken om de Belgische entiteit te leiden. Sinds begin dit jaar is Alain Huys te vinden bij de integrator Damovo Benelux. Als directeur moet hij er onder andere de verkoopstrategie uitbouwen. Damovo telt een tachtigtal medewerkers en stond in 2009 voor een omzet van bijna 27 miljoen euro. Managing director blijft de Nederlander Joop Jansen. Die volgde in september Andrew Povey op.