Huys volgt Thierry Gregoire op die het bedrijf recent verliet. De vijftigjarige Huys werkt al bijna dertig jaar in de sector. Hij begon bij Bell Telephone ITT en Ericsson Business Communications om vanaf 1993 aan de slag te gaan bij Avaya, waar hij vanaf 1999 een internationale functie kreeg.

In 2010 zocht hij andere oorden op en werd zo begin 2011 managing director bij de netwerkintegrator Damovo.

"Hij kent de Belgische en Luxemburgse markten heel goed en bovendien is hij door zijn werk bij systeemintegrator Damovo vertrouwd met zowel de productrange van Mitel en Aastra als de Mitel history. Wij zijn ervan overtuigd met Alain een naadloze opstap te kunnen maken en met veel enthousiasme verder te kunnen bouwen aan onze nummer 1 positie in Belgie", zegt Gijs Borsboom, VP Sales Mitel Benelux.

Bij Mitel komt Huys terecht in een bedrijf in volle transformatie. Het fuseerde eind vorig jaar immers met Aastra, een procedure die zal focussen op synergie en die in de loop van 2014 en 2015 wordt uitgewerkt.

Huys volgt Thierry Gregoire op die het bedrijf recent verliet. De vijftigjarige Huys werkt al bijna dertig jaar in de sector. Hij begon bij Bell Telephone ITT en Ericsson Business Communications om vanaf 1993 aan de slag te gaan bij Avaya, waar hij vanaf 1999 een internationale functie kreeg.In 2010 zocht hij andere oorden op en werd zo begin 2011 managing director bij de netwerkintegrator Damovo."Hij kent de Belgische en Luxemburgse markten heel goed en bovendien is hij door zijn werk bij systeemintegrator Damovo vertrouwd met zowel de productrange van Mitel en Aastra als de Mitel history. Wij zijn ervan overtuigd met Alain een naadloze opstap te kunnen maken en met veel enthousiasme verder te kunnen bouwen aan onze nummer 1 positie in Belgie", zegt Gijs Borsboom, VP Sales Mitel Benelux.Bij Mitel komt Huys terecht in een bedrijf in volle transformatie. Het fuseerde eind vorig jaar immers met Aastra, een procedure die zal focussen op synergie en die in de loop van 2014 en 2015 wordt uitgewerkt.