Alain Stas is benoemd tot managing director Benelux van Orange Business Services.

Stas (45) ging in 2008 aan de slag bij Orange Business Services als Head of Sales en adjunct Country Manager BeLux. De man heeft meer dan 20 jaar ervaring in sales- en managementfuncties bij bedrijven als SAP, CA en BEA Systems.

"Ik kijk er echt naar uit om onze klanten uit de Benelux te kunnen ontmoeten", zegt Stas. "Orange Business Services bekleedt immers een unieke positie. Elke onderneming met een internationale voetafdruk, kunnen wij de gepaste comminucatie- en it-diensten voorschotelen, zelfs in de opkomende markten."

Alain Stas vervangt Jeroen van Brussel, die nu verantwoordelijk is voor de internationale Business-to-Business activiteiten van Orange Mobile, en in Parijs gestationeerd is.

Alain Stas is benoemd tot managing director Benelux van Orange Business Services. Stas (45) ging in 2008 aan de slag bij Orange Business Services als Head of Sales en adjunct Country Manager BeLux. De man heeft meer dan 20 jaar ervaring in sales- en managementfuncties bij bedrijven als SAP, CA en BEA Systems. "Ik kijk er echt naar uit om onze klanten uit de Benelux te kunnen ontmoeten", zegt Stas. "Orange Business Services bekleedt immers een unieke positie. Elke onderneming met een internationale voetafdruk, kunnen wij de gepaste comminucatie- en it-diensten voorschotelen, zelfs in de opkomende markten." Alain Stas vervangt Jeroen van Brussel, die nu verantwoordelijk is voor de internationale Business-to-Business activiteiten van Orange Mobile, en in Parijs gestationeerd is.