Het moederberijf van Bouygues Telecom heeft op zijn beurt bevestigd het "ongevraagde bod" te hebben ontvangen. Volgens bronnen bij het dossier gaat het om een bod van ruim 10 miljard euro. Dinsdag komt de raad van bestuur van Bouygues bijeen om het bod te bespreken. "Er zijn geen onderhandelingen bezig."

Altice zet zo zijn overnamepad verder. Amper een maand geleden kocht het bedrijf zeventig procent van Suddenlink Communications, de zevende grootste kabeloperator in de VS voor 9,1 miljard dollar. Eerder werd Altice al genoemd als geïnteresseerde in Base (dat uiteindelijk werd gekocht door Telenet) en voor Time Warner, dat kort nadien fuseerde met Charter Communications, net zoals Telenet een Liberty Global dochter. (Belga/PVL)

Het moederberijf van Bouygues Telecom heeft op zijn beurt bevestigd het "ongevraagde bod" te hebben ontvangen. Volgens bronnen bij het dossier gaat het om een bod van ruim 10 miljard euro. Dinsdag komt de raad van bestuur van Bouygues bijeen om het bod te bespreken. "Er zijn geen onderhandelingen bezig."Altice zet zo zijn overnamepad verder. Amper een maand geleden kocht het bedrijf zeventig procent van Suddenlink Communications, de zevende grootste kabeloperator in de VS voor 9,1 miljard dollar. Eerder werd Altice al genoemd als geïnteresseerde in Base (dat uiteindelijk werd gekocht door Telenet) en voor Time Warner, dat kort nadien fuseerde met Charter Communications, net zoals Telenet een Liberty Global dochter. (Belga/PVL)