In België kennen we Amazon vooral als de onlinewinkel, maar in de VS kan je via het platform voortaan ook huishoudhulp bestellen via 'Amazon Home Service'. Amazon biedt via deze dienst onder meer loodgieters, tuinmannen, interieurvormgeving, maar ook muziek-, wiskunde- en jogalessen aan.

Amazon belooft een honderdtal diensten aan te bieden. De prijzen zijn op voorhand bepaald en de consument kan de dienstenaanbieders recenseren via de website, zoals dat reeds het geval is bij de aankoop van boeken of andere producten.

De dienst is voorlopig enkel nog maar beschikbaar in de grote Amerikaanse steden: New York, Los Angeles en San Francisco.

(Belga/MI)

In België kennen we Amazon vooral als de onlinewinkel, maar in de VS kan je via het platform voortaan ook huishoudhulp bestellen via 'Amazon Home Service'. Amazon biedt via deze dienst onder meer loodgieters, tuinmannen, interieurvormgeving, maar ook muziek-, wiskunde- en jogalessen aan. Amazon belooft een honderdtal diensten aan te bieden. De prijzen zijn op voorhand bepaald en de consument kan de dienstenaanbieders recenseren via de website, zoals dat reeds het geval is bij de aankoop van boeken of andere producten. De dienst is voorlopig enkel nog maar beschikbaar in de grote Amerikaanse steden: New York, Los Angeles en San Francisco. (Belga/MI)