De twee techgiganten waren lange tijd incompatibel, wat vervelend is als je hun toestellen en diensten probeert te combineren. Zowel Amazon als Google verkoopt toestellen waarop je streamingdiensten kan bekijken, en ze hebben ook beiden een eigen streamingdienst. Ze blokkeerden echter elkaars dienst op de eigen hardware. In april beloofden beiden dan de strijdbijl te begraven, waardoor je niet hele nieuwe hardware moet kopen als je een andere streamingdienst wil bekijken.

In de praktijk is de Amazon Prime Video app nu beschikbaar op Chromecast dongles, en komt ze ook naar televisies en set-top boxen die op Android draaien. Google heeft van zijn kant een YouTube app gelanceerd op de Fire TV toestellen van Amazon.

De twee techgiganten waren lange tijd incompatibel, wat vervelend is als je hun toestellen en diensten probeert te combineren. Zowel Amazon als Google verkoopt toestellen waarop je streamingdiensten kan bekijken, en ze hebben ook beiden een eigen streamingdienst. Ze blokkeerden echter elkaars dienst op de eigen hardware. In april beloofden beiden dan de strijdbijl te begraven, waardoor je niet hele nieuwe hardware moet kopen als je een andere streamingdienst wil bekijken. In de praktijk is de Amazon Prime Video app nu beschikbaar op Chromecast dongles, en komt ze ook naar televisies en set-top boxen die op Android draaien. Google heeft van zijn kant een YouTube app gelanceerd op de Fire TV toestellen van Amazon.