De nieuwe dienst, Amazon Video Direct, biedt de gebruikers veel mogelijkheden om geld met hun filmpjes te verdienen. De video's kunnen gratis, te huur of te koop worden aangeboden. Ook kunnen er abonnementen op films worden afgesloten.

De video's kunnen gratis via Amazon Video Direct of Amazone Prime Video op internet worden gezet. De opbrengsten worden op 50/50 basis gedeeld met Amazon.

Voorlopig is de nieuwe videodienst alleen beschikbaar in de Verenigde Staten, Duitsland, Oostenrijk, Engeland en Japan. (ANP/WK)

De nieuwe dienst, Amazon Video Direct, biedt de gebruikers veel mogelijkheden om geld met hun filmpjes te verdienen. De video's kunnen gratis, te huur of te koop worden aangeboden. Ook kunnen er abonnementen op films worden afgesloten.De video's kunnen gratis via Amazon Video Direct of Amazone Prime Video op internet worden gezet. De opbrengsten worden op 50/50 basis gedeeld met Amazon.Voorlopig is de nieuwe videodienst alleen beschikbaar in de Verenigde Staten, Duitsland, Oostenrijk, Engeland en Japan. (ANP/WK)