Ook andere bedrijven zouden op Slack azen, maar namen werden niet genoemd. Een deal met Amazon - mogelijk de grootste overname door Amazon ooit - is volgens de bronnen nog geen uitgemaakte zaak. Slack en Amazon wilden niet reageren.

Amazon is een grote speler op de markt voor cloudopslag. Het bedrijf onthulde in februari nog een betaalde videochatapp, Amazon Chime. Met een overname van Slack zou Amazon zijn positie willen versterken om de concurrentie aan te gaan met rivalen als Microsoft, Google en Facebook die ook zakelijke chat- en communicatiediensten aanbieden.

Ook andere bedrijven zouden op Slack azen, maar namen werden niet genoemd. Een deal met Amazon - mogelijk de grootste overname door Amazon ooit - is volgens de bronnen nog geen uitgemaakte zaak. Slack en Amazon wilden niet reageren.Amazon is een grote speler op de markt voor cloudopslag. Het bedrijf onthulde in februari nog een betaalde videochatapp, Amazon Chime. Met een overname van Slack zou Amazon zijn positie willen versterken om de concurrentie aan te gaan met rivalen als Microsoft, Google en Facebook die ook zakelijke chat- en communicatiediensten aanbieden.