Dat meldt de Wall Street Journal, die zich hiervoor beroept op bronnen.

De tablet krijgt een 6-inch scherm en kost de helft van de goedkoopste Fire-tablet die Amazon nu verkoopt voor 99 dollar. Het bedrijf heeft ook plannen voor iets grotere tablets, met schermen van 8-inch en 10-inch.

Er is verder nog maar weinig bekend over deze tablets, behalve dat ze voorzien zijn van een mono speaker. Van een telefoonfunctie is in elk geval geen sprake. Of net als bij de Fire-tablets advertenties gebruikt worden als screensavers om de kosten te drukken, is ook nog niet duidelijk.

Bron: Automatiseringgids

Dat meldt de Wall Street Journal, die zich hiervoor beroept op bronnen.De tablet krijgt een 6-inch scherm en kost de helft van de goedkoopste Fire-tablet die Amazon nu verkoopt voor 99 dollar. Het bedrijf heeft ook plannen voor iets grotere tablets, met schermen van 8-inch en 10-inch.Er is verder nog maar weinig bekend over deze tablets, behalve dat ze voorzien zijn van een mono speaker. Van een telefoonfunctie is in elk geval geen sprake. Of net als bij de Fire-tablets advertenties gebruikt worden als screensavers om de kosten te drukken, is ook nog niet duidelijk. Bron: Automatiseringgids