In een filmpje op de Amazon-website bevestigen Clarkson en zijn medepresentatoren Richard Hammond en James May dat hun nieuwe programma The Grand Tour vanaf december vrijwel overal ter wereld te zien is. Bij de première komende vrijdag is de autoshow nog alleen beschikbaar voor Amazon Prime-abonnees in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Japan en Duitsland.

De streamingdienst van Amazon is vergelijkbaar met Netflix. De dienst bestaat in de VS al en kost 8,99 dollar per maand. Ook Amazon biedt eigen content aan, naast films en series waarvan het de uitzendrechten gekocht heeft.

Breder abonnement

Het is niet duidelijk of Amazon Prime volledig beschikbaar maakt in ons land. Abonnees van de dienst krijgen in het buitenland namelijk ook gratis muziekstreaming, onbeperkte foto-opslag en gratis snelle levering van artikelen die bij Amazon gekocht zijn. Aangezien Amazon in ons land nog niet actief is, is niet duidelijk of deze extra's beschikbaar worden.

(ANP/WK)

In een filmpje op de Amazon-website bevestigen Clarkson en zijn medepresentatoren Richard Hammond en James May dat hun nieuwe programma The Grand Tour vanaf december vrijwel overal ter wereld te zien is. Bij de première komende vrijdag is de autoshow nog alleen beschikbaar voor Amazon Prime-abonnees in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Japan en Duitsland.De streamingdienst van Amazon is vergelijkbaar met Netflix. De dienst bestaat in de VS al en kost 8,99 dollar per maand. Ook Amazon biedt eigen content aan, naast films en series waarvan het de uitzendrechten gekocht heeft.Breder abonnementHet is niet duidelijk of Amazon Prime volledig beschikbaar maakt in ons land. Abonnees van de dienst krijgen in het buitenland namelijk ook gratis muziekstreaming, onbeperkte foto-opslag en gratis snelle levering van artikelen die bij Amazon gekocht zijn. Aangezien Amazon in ons land nog niet actief is, is niet duidelijk of deze extra's beschikbaar worden.(ANP/WK)