De internetboekhandel Amazon.com gaat in de Verenigde Staten nu ook e-books beschikbaar maken voor de iPhone van Apple. Tot hiertoe konden de e-boeken enkel gelezen worden met Amazons eigen e-booklezer 'Kindle'.

Ian Freed van Amazon zegt in een interview met de "Wall Street Journal" niet bang te zijn dat klanten nu zullen besparen op de Kindle. Op een klein schermpje als dat van de iPhone of de iPod kan je niet lang lezen, argumenteert hij. Amazon biedt in de Verenigde Staten zo'n 240.000 e-books aan.

De Kindle is in Europa niet beschikbaar en het is ook nog onduidelijk of dat op termijn wel het geval zal zijn.

Bron: Belga

De internetboekhandel Amazon.com gaat in de Verenigde Staten nu ook e-books beschikbaar maken voor de iPhone van Apple. Tot hiertoe konden de e-boeken enkel gelezen worden met Amazons eigen e-booklezer 'Kindle'. Ian Freed van Amazon zegt in een interview met de "Wall Street Journal" niet bang te zijn dat klanten nu zullen besparen op de Kindle. Op een klein schermpje als dat van de iPhone of de iPod kan je niet lang lezen, argumenteert hij. Amazon biedt in de Verenigde Staten zo'n 240.000 e-books aan. De Kindle is in Europa niet beschikbaar en het is ook nog onduidelijk of dat op termijn wel het geval zal zijn. Bron: Belga