De online winkel Amazon.com verkoopt meer elektronische boeken dan hardcovers.

"Voor elke 100 verkochte hardcovers, verkocht Amazon.com de voorbije drie maanden 143 boeken op Kindle (de e-bookreader van Amazon, nvdr)", luidt het in de mededeling, waarin enkel gewag wordt gemaakt van nieuwe publicaties en niet van de verkoop van pockets.

Die trend versterkte zich nog vorige maand. De e-commercesite verkocht toen 180 boeken voor de Kindle voor elke 100 hardcovers. De cijfers betreffen ook hardcoverboeken waarvan er geen Kindle-uitgave is. De gratis Kindle-boeken zijn zelfs niet meegerekend, dus het cijfer zou zelfs nog hoger kunnen oplopen.

Bron: Belga

De online winkel Amazon.com verkoopt meer elektronische boeken dan hardcovers. "Voor elke 100 verkochte hardcovers, verkocht Amazon.com de voorbije drie maanden 143 boeken op Kindle (de e-bookreader van Amazon, nvdr)", luidt het in de mededeling, waarin enkel gewag wordt gemaakt van nieuwe publicaties en niet van de verkoop van pockets. Die trend versterkte zich nog vorige maand. De e-commercesite verkocht toen 180 boeken voor de Kindle voor elke 100 hardcovers. De cijfers betreffen ook hardcoverboeken waarvan er geen Kindle-uitgave is. De gratis Kindle-boeken zijn zelfs niet meegerekend, dus het cijfer zou zelfs nog hoger kunnen oplopen. Bron: Belga