Gebouwd op de Zen 3-kernarchitectuur vormen de processors de jongste uitbreiding van AMD's derde generatie EPYC CPU-familie. In vergelijking met niet-gestapelde (non-stacked) EPYC-processors van diezelfde generatie, kunnen ze volgens de fabrikant tot 66 procent prestatieverbetering leveren, en dat voor een verscheidenheid aan technische computer-workloads. Te denken valt daarbij aan computational fluid dynamics (CFD), eindige-elementenanalyse (FEA), elektronische ontwerpautomatisering (EDA) en structurele analyse.

De nieuwe processors zijn voorzien van de grootste L3-cache in de branche. Ze bieden daarnaast dezelfde socket, softwarecompatibiliteit en moderne beveiligingsfuncties als eerdere derde generatie EPYC-CPU's,

In samenwerking met Dutch IT-channel.

Gebouwd op de Zen 3-kernarchitectuur vormen de processors de jongste uitbreiding van AMD's derde generatie EPYC CPU-familie. In vergelijking met niet-gestapelde (non-stacked) EPYC-processors van diezelfde generatie, kunnen ze volgens de fabrikant tot 66 procent prestatieverbetering leveren, en dat voor een verscheidenheid aan technische computer-workloads. Te denken valt daarbij aan computational fluid dynamics (CFD), eindige-elementenanalyse (FEA), elektronische ontwerpautomatisering (EDA) en structurele analyse.De nieuwe processors zijn voorzien van de grootste L3-cache in de branche. Ze bieden daarnaast dezelfde socket, softwarecompatibiliteit en moderne beveiligingsfuncties als eerdere derde generatie EPYC-CPU's,In samenwerking met Dutch IT-channel.