Een van de bekendste chipproducenten ter wereld gaat niet langer enkel voor Windows-toestellen ontwikkelen. Het bedrijf plande naast de huidige X86 architectuur al een ARM-chip tegen 2014 maar in een gesprek met Pcworld zegt het bedrijf dat het zijn poot met op maat gemaakte chips wil uitbreiden. Systemen op Android en Chrome OS bieden hier mogelijkheden volgens het bedrijf.

In het gesprek benadrukt Lisa Su, senior vicepresident en general manager global business units van AMD aan Pcworld dat het trouw blijft aan Windows 8. Maar daarnaast is er ook een markt voor Android en Chrome OS. Vooral bij instapmodellen verwacht het bedrijf aanwezig te zijn.

Wanneer de chips beschikbaar zijn of zullen opduiken in toestellen geeft het bedrijf nog niet prijs

Een van de bekendste chipproducenten ter wereld gaat niet langer enkel voor Windows-toestellen ontwikkelen. Het bedrijf plande naast de huidige X86 architectuur al een ARM-chip tegen 2014 maar in een gesprek met Pcworld zegt het bedrijf dat het zijn poot met op maat gemaakte chips wil uitbreiden. Systemen op Android en Chrome OS bieden hier mogelijkheden volgens het bedrijf.In het gesprek benadrukt Lisa Su, senior vicepresident en general manager global business units van AMD aan Pcworld dat het trouw blijft aan Windows 8. Maar daarnaast is er ook een markt voor Android en Chrome OS. Vooral bij instapmodellen verwacht het bedrijf aanwezig te zijn.Wanneer de chips beschikbaar zijn of zullen opduiken in toestellen geeft het bedrijf nog niet prijs