Het was Lisa Su, ceo van AMD, die tijdens een conference call over de resultaten per ongeluk verwees naar "de lancering van Windows 10 eind juli".

"We houden er ook rekening mee dat, met de lancering van Windows 10 eind juli, we kijken naar de impact daarvan op het back-to-school seizoen en een beetje vertraging verwachten in inventarisopbouw van de back-to-school periode," aldus Lisa Su, topvrouw van AMD volgens Wcctech.com.

Microsoft bleef altijd vaag over het exacte tijdstip dat Windows 10 zou verschijnen. Aanvankelijk leek dat in de herfst te zijn, maar geruchten wezen er steeds op dat dit voor september en volgens sommige bronnen al in de zomer zou zijn.

Vermoedelijk zal Microsoft volgende week de lanceerdatum bevestigen. Op dat moment gaat in San Francisco Microsoft Build door, de grote ontwikkelaarsconferentie van het bedrijf. Ook Data News zal ter plaatse (vanaf woensdagavond/nacht 29/4) verslag uitbrengen.

Het was Lisa Su, ceo van AMD, die tijdens een conference call over de resultaten per ongeluk verwees naar "de lancering van Windows 10 eind juli"."We houden er ook rekening mee dat, met de lancering van Windows 10 eind juli, we kijken naar de impact daarvan op het back-to-school seizoen en een beetje vertraging verwachten in inventarisopbouw van de back-to-school periode," aldus Lisa Su, topvrouw van AMD volgens Wcctech.com.Microsoft bleef altijd vaag over het exacte tijdstip dat Windows 10 zou verschijnen. Aanvankelijk leek dat in de herfst te zijn, maar geruchten wezen er steeds op dat dit voor september en volgens sommige bronnen al in de zomer zou zijn.Vermoedelijk zal Microsoft volgende week de lanceerdatum bevestigen. Op dat moment gaat in San Francisco Microsoft Build door, de grote ontwikkelaarsconferentie van het bedrijf. Ook Data News zal ter plaatse (vanaf woensdagavond/nacht 29/4) verslag uitbrengen.