Mensen die van de dienst gebruik willen maken, moeten eerst hun AmEx-kaart laten registreren op de website sync.americanexpress.com/twitter en vervolgens een specifieke code tweeten die aangeeft welk product ze willen aankopen. Daarna krijgen ze ter bevestiging een andere code toegestuurd, die ze binnen de vijftien minuten moeten publiceren om de transactie te voltooien.

Voorlopig kan enkel nog een cadeaukaart van AmEx worden aangekocht via de microblogsite. Maar vanaf woensdag zullen verschillende andere producten aan de lijst worden toegevoegd, aldus American Express. (Belga/TV)

Mensen die van de dienst gebruik willen maken, moeten eerst hun AmEx-kaart laten registreren op de website sync.americanexpress.com/twitter en vervolgens een specifieke code tweeten die aangeeft welk product ze willen aankopen. Daarna krijgen ze ter bevestiging een andere code toegestuurd, die ze binnen de vijftien minuten moeten publiceren om de transactie te voltooien. Voorlopig kan enkel nog een cadeaukaart van AmEx worden aangekocht via de microblogsite. Maar vanaf woensdag zullen verschillende andere producten aan de lijst worden toegevoegd, aldus American Express. (Belga/TV)