"Terwijl de bitcoin sterk ingeburgerd is in de Verenigde Staten, is het aanbod van bitcoins op andere markten niet even makkelijk toegankelijk voor de basisconsument. We willen dat veranderen", verklaart Coinbase in een bericht op zijn blog.

Behalve in België zal het platform de verkoop en aankoop van bitcoins in Frankrijk, Italië, Spanje, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Cyprus, Finland, Griekenland, Letland, Malta en Slovakije openstellen.

In het begin zullen de transacties beperkt zijn tot 500 euro per dag, maar Coinbase is van plan die grens op te trekken. Binnenkort worden eveneens meer landen toegevoegd. (Belga/MI)

"Terwijl de bitcoin sterk ingeburgerd is in de Verenigde Staten, is het aanbod van bitcoins op andere markten niet even makkelijk toegankelijk voor de basisconsument. We willen dat veranderen", verklaart Coinbase in een bericht op zijn blog. Behalve in België zal het platform de verkoop en aankoop van bitcoins in Frankrijk, Italië, Spanje, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Cyprus, Finland, Griekenland, Letland, Malta en Slovakije openstellen. In het begin zullen de transacties beperkt zijn tot 500 euro per dag, maar Coinbase is van plan die grens op te trekken. Binnenkort worden eveneens meer landen toegevoegd. (Belga/MI)