Het onderzoek zou kort na de tweets van Musk begin augustus zijn gestart door aanklagers en bevindt zich nog in de beginfase. Dergelijke onderzoeken duren vaak maanden voordat überhaupt wordt besloten of er een aanklacht volgt.

De Amerikaanse beurswaakhond SEC is ook een onderzoek gestart en heeft een dagvaarding gestuurd om informatie van Tesla te krijgen. Dat onderzoek zou al begonnen zijn voor de tweets van Musk en zich oorspronkelijk hebben gericht op misleidende uitlatingen over productie- en verkoopdoelstellingen.

Musk heeft zijn plannen om Tesla van de beurs te halen inmiddels afgeblazen.

Het onderzoek zou kort na de tweets van Musk begin augustus zijn gestart door aanklagers en bevindt zich nog in de beginfase. Dergelijke onderzoeken duren vaak maanden voordat überhaupt wordt besloten of er een aanklacht volgt.De Amerikaanse beurswaakhond SEC is ook een onderzoek gestart en heeft een dagvaarding gestuurd om informatie van Tesla te krijgen. Dat onderzoek zou al begonnen zijn voor de tweets van Musk en zich oorspronkelijk hebben gericht op misleidende uitlatingen over productie- en verkoopdoelstellingen.Musk heeft zijn plannen om Tesla van de beurs te halen inmiddels afgeblazen.