De Amerikaanse onderneming Journalism Online heeft aangekondigd dat meer dan 500 kranten en magazines, Amerikaanse en Europese, willen participeren in haar project. Journalism Online probeert media te helpen om via internet meer winst te maken.

De groep die in april gelanceerd werd door drie voormalige topmannen van de Amerikaanse pers, heeft aangekondigd dat verantwoordelijken van 176 dagbladen, 330 andere publicaties en 'grote informatiewebsites' intentieverklaringen getekend hebben om zich aan te sluiten.

Journalism Online wil projecten uitwerken op internet die meer winst leveren aan de mediabedrijven. Zo zal het in de herfst al een betalend platform introduceren voor abonnees.

Bron: Belga/AFP

De Amerikaanse onderneming Journalism Online heeft aangekondigd dat meer dan 500 kranten en magazines, Amerikaanse en Europese, willen participeren in haar project. Journalism Online probeert media te helpen om via internet meer winst te maken. De groep die in april gelanceerd werd door drie voormalige topmannen van de Amerikaanse pers, heeft aangekondigd dat verantwoordelijken van 176 dagbladen, 330 andere publicaties en 'grote informatiewebsites' intentieverklaringen getekend hebben om zich aan te sluiten. Journalism Online wil projecten uitwerken op internet die meer winst leveren aan de mediabedrijven. Zo zal het in de herfst al een betalend platform introduceren voor abonnees. Bron: Belga/AFP