Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft zich verzet tegen de overname van telecombedrijf T-Mobile USA door AT&T.

Er is een rechtszaak aangespannen om de miljardendeal tegen te houden. De overname zou de mededinging verzwakken, zo argumenteert Washington. "Het samengaan van AT&T en T-Mobile zou voor tientallen miljoenen klanten in de VS leiden tot hogere prijzen, minder keuze en producten van lagere kwaliteit", klinkt het daar.

AT&T wil T-Mobile in de VS overnemen voor 39 miljard dollar (27 miljard euro) van Deutsche Telekom. Het verzet tegen de deal was al maanden aan het groeien in staten van de VS.

Bron: Belga

Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft zich verzet tegen de overname van telecombedrijf T-Mobile USA door AT&T. Er is een rechtszaak aangespannen om de miljardendeal tegen te houden. De overname zou de mededinging verzwakken, zo argumenteert Washington. "Het samengaan van AT&T en T-Mobile zou voor tientallen miljoenen klanten in de VS leiden tot hogere prijzen, minder keuze en producten van lagere kwaliteit", klinkt het daar. AT&T wil T-Mobile in de VS overnemen voor 39 miljard dollar (27 miljard euro) van Deutsche Telekom. Het verzet tegen de deal was al maanden aan het groeien in staten van de VS. Bron: Belga