Onderzoeksbureau SurveyMonkey en de Amerikaanse nieuwssite Business Insider gingen na voor welke activiteiten gebruikers hun PC of laptop gebruiken, en wanneer ze naar de tablet grijpen.

Het onderzoek wijst uit dat een computer hoofdzakelijk gebruikt wordt voor bankverrichtingen, documenten, online shoppen en aan werk gerelateerde activiteiten.

Voor internet, nieuws, sociale media en games doen de meeste gebruikers beroep op hun tablet - bij 73 procent van de respondenten bleek dat overigens een iPad te zijn.
Om e-mails te lezen en beantwoorden worden beide apparaten ongeveer even vaak gebruikt.

Hoeveel gebruikers er deelgenomen hebben aan deze bevraging, is niet bekend. Vraag is dus hoe representatief dit onderzoek is.

Onderzoeksbureau SurveyMonkey en de Amerikaanse nieuwssite Business Insider gingen na voor welke activiteiten gebruikers hun PC of laptop gebruiken, en wanneer ze naar de tablet grijpen. Het onderzoek wijst uit dat een computer hoofdzakelijk gebruikt wordt voor bankverrichtingen, documenten, online shoppen en aan werk gerelateerde activiteiten. Voor internet, nieuws, sociale media en games doen de meeste gebruikers beroep op hun tablet - bij 73 procent van de respondenten bleek dat overigens een iPad te zijn. Om e-mails te lezen en beantwoorden worden beide apparaten ongeveer even vaak gebruikt. Hoeveel gebruikers er deelgenomen hebben aan deze bevraging, is niet bekend. Vraag is dus hoe representatief dit onderzoek is.