Nauwelijks 49 % van de Benelux-bedrijven zet VDI in. In Duitsland en Frankrijk is dat respectievelijk 93 % en 77 %, tegenover 65 % in Groot-Brittannië.

Dat blijkt uit een recente studie van Trend Micro, dat gespecialiseerd is in de beveiliging van gevirtualiseerde omgevingen. Trend Micro ondervroeg telkens 100 bedrijven in Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland en de Benelux. 94 % van de Britse bedrijven zegt daarbij moeilijkheden te ondervinden om hun gevirtualiseerde omgeving te beveiligen, tegenover 80 % in Frankrijk en 83 % in de Benelux. 99 % van de ondervraagde Britse en Duitse bedrijven vindt dat virtualisatie hun omgeving complexer gemaakt heeft, tegenover 97 % in Benelux en 94 % in Frankrijk.

Daarnaast zegt 96 % van de Duitse bedrijven de technologie te beheersen om gevirtualiseerde omgevingen te beveiligen, tegenover 80 % in Frankrijk, 75 % in Groot-Brittannië en 60 % in de Benelux. Eén op de 3 ondervraagde bedrijven in de Benelux heeft beroep gedaan op de eigen security-afdeling voor hun virtualisatieproject(en).

Dit gezegd zijnde, is 57 % van de Benelux-bedrijven het er over eens dat hun gevirtualiseerde omgeving veiliger zou moeten zijn, tegenover 71 % in Frankrijk en 58 % van de Britse bedrijven.

Nauwelijks 49 % van de Benelux-bedrijven zet VDI in. In Duitsland en Frankrijk is dat respectievelijk 93 % en 77 %, tegenover 65 % in Groot-Brittannië.Dat blijkt uit een recente studie van Trend Micro, dat gespecialiseerd is in de beveiliging van gevirtualiseerde omgevingen. Trend Micro ondervroeg telkens 100 bedrijven in Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland en de Benelux. 94 % van de Britse bedrijven zegt daarbij moeilijkheden te ondervinden om hun gevirtualiseerde omgeving te beveiligen, tegenover 80 % in Frankrijk en 83 % in de Benelux. 99 % van de ondervraagde Britse en Duitse bedrijven vindt dat virtualisatie hun omgeving complexer gemaakt heeft, tegenover 97 % in Benelux en 94 % in Frankrijk.Daarnaast zegt 96 % van de Duitse bedrijven de technologie te beheersen om gevirtualiseerde omgevingen te beveiligen, tegenover 80 % in Frankrijk, 75 % in Groot-Brittannië en 60 % in de Benelux. Eén op de 3 ondervraagde bedrijven in de Benelux heeft beroep gedaan op de eigen security-afdeling voor hun virtualisatieproject(en).Dit gezegd zijnde, is 57 % van de Benelux-bedrijven het er over eens dat hun gevirtualiseerde omgeving veiliger zou moeten zijn, tegenover 71 % in Frankrijk en 58 % van de Britse bedrijven.