Amplexor zegt met het tweede kantoor in Gent zijn klanten uit Oost- en West-Vlaanderen een betere dienstverlening te willen bieden. "Het is voor ons belangrijk om onze klanten uit dat deel van Vlaanderen, en bij uitbreiding uit Noord-Frankrijk, een goede dienstverlening te kunnen aanbieden", zegt ceo Eric Pieters. "Met een nieuw kantoor in deze regio, hopen wij nog beter aan hun behoeften tegemoet te komen."

Amplexor zegt voorts van de Gentse uitvalsbasis te zullen gebruikmaken om ook lokaal te rekruteren, "mensen voor wie de verplaatsing naar Leuven anders te veel tijd in beslag zou nemen."

Luc Peeters, die eind vorig jaar bij Amplexor werd aangeworven als senior consultant, zal het nieuwe kantoor leiden. Het zal gevestigd zijn in de bekende Gentse Uco-toren.

Amplexor zegt met het tweede kantoor in Gent zijn klanten uit Oost- en West-Vlaanderen een betere dienstverlening te willen bieden. "Het is voor ons belangrijk om onze klanten uit dat deel van Vlaanderen, en bij uitbreiding uit Noord-Frankrijk, een goede dienstverlening te kunnen aanbieden", zegt ceo Eric Pieters. "Met een nieuw kantoor in deze regio, hopen wij nog beter aan hun behoeften tegemoet te komen." Amplexor zegt voorts van de Gentse uitvalsbasis te zullen gebruikmaken om ook lokaal te rekruteren, "mensen voor wie de verplaatsing naar Leuven anders te veel tijd in beslag zou nemen." Luc Peeters, die eind vorig jaar bij Amplexor werd aangeworven als senior consultant, zal het nieuwe kantoor leiden. Het zal gevestigd zijn in de bekende Gentse Uco-toren.