De app van het bedrijf laat toe dat gebruikers hun gezondheidsdossier op hun smartphone bewaren. Dat moet leiden tot een persoonlijk patiëntendossier dat kan worden aangevuld en gedeeld met een dokter, maar de data wordt om veiligheidsredenen niet in de cloud bewaard.

Al in een eerste fase was Meusinvest betrokken bij het bedrijf en uiteraard ook oprichter Vincent Keunen (ex-cio van Lampiris en ceo van Manex). Later kwam ook Maite Grisard bij het bedrijf als medeoprichter.

Dat wordt intussen uitgebreid met een hoop individuele investeerders. Bernard Delvaux (ceo Sonaca Group), Marc Nolet De Brauwere (oprichter & ceo van Physiol), Jacques Galloy (managing partner bij Gaudeto), Thierry Hellers (partner en managing director GT Fiduciaires), Vincent Dessard (President en oprichter van d'Arama en medeoprichter Ionic Software), Dimitri Monie (medeoprichter Ionic Software) en Thierry PIerson, medeoprichter van Ogone. Zij stappen mee in het bedrijf.

De app van het bedrijf laat toe dat gebruikers hun gezondheidsdossier op hun smartphone bewaren. Dat moet leiden tot een persoonlijk patiëntendossier dat kan worden aangevuld en gedeeld met een dokter, maar de data wordt om veiligheidsredenen niet in de cloud bewaard.Al in een eerste fase was Meusinvest betrokken bij het bedrijf en uiteraard ook oprichter Vincent Keunen (ex-cio van Lampiris en ceo van Manex). Later kwam ook Maite Grisard bij het bedrijf als medeoprichter.Dat wordt intussen uitgebreid met een hoop individuele investeerders. Bernard Delvaux (ceo Sonaca Group), Marc Nolet De Brauwere (oprichter & ceo van Physiol), Jacques Galloy (managing partner bij Gaudeto), Thierry Hellers (partner en managing director GT Fiduciaires), Vincent Dessard (President en oprichter van d'Arama en medeoprichter Ionic Software), Dimitri Monie (medeoprichter Ionic Software) en Thierry PIerson, medeoprichter van Ogone. Zij stappen mee in het bedrijf.