André Van Aken is als it-directeur aangetrokken door Water-link, de koepelorganisatie van de watermaatschappijen AWW en TMVW. Hij zal er onder andere een shared service center platform opzetten.

André Van Aken heeft een jarenlange ervaring in de ict-sector, onder andere bij de leveranciers HP, Agfa-Gevaert en Siemens Business Services (nu Atos). Ook als it-verantwoordelijke was hij actief, onder meer bij Levi Straus, Inbev, AMP, Huntsman en Bpost. Bij Water-Link zal hij naast het opzetten van het shared service center, eveneens zijn tanden mogen zetten in de upgrade naar MS Dynamics Axapta en de uitbouw van een nieuwe GIS-toepassing.

André Van Aken is als it-directeur aangetrokken door Water-link, de koepelorganisatie van de watermaatschappijen AWW en TMVW. Hij zal er onder andere een shared service center platform opzetten. André Van Aken heeft een jarenlange ervaring in de ict-sector, onder andere bij de leveranciers HP, Agfa-Gevaert en Siemens Business Services (nu Atos). Ook als it-verantwoordelijke was hij actief, onder meer bij Levi Straus, Inbev, AMP, Huntsman en Bpost. Bij Water-Link zal hij naast het opzetten van het shared service center, eveneens zijn tanden mogen zetten in de upgrade naar MS Dynamics Axapta en de uitbouw van een nieuwe GIS-toepassing.