André Vanden Camp, directeur operations & IT van de bankgroep Dexia zetelt voortaan in het (verbrede) directiecomité van Dexia.

Vanden Camp (53) werd in december 2009 aangesteld als chief operating officer. Hij staat zo aan het hoofd van de dagelijkse operaties en IT en is lid van het uitvoerend comité. Sinds dit weekend maakt hij ook deel uit van het uitgebreide directiecomité van Dexia. Dat omvat voortaan 10 mensen en moet het strategisch plan Dexia 2014 in de praktijk brengen.

De missie van Vanden Camp bestaat erin om op het hoogste niveau de industrialisatie- en optimalisatieprojecten te helpen sturen. Hijzelf ziet daar een erkenning in voor het werk dat hij gedurende een jaar geleverd heeft.

André Vanden Camp, directeur operations & IT van de bankgroep Dexia zetelt voortaan in het (verbrede) directiecomité van Dexia. Vanden Camp (53) werd in december 2009 aangesteld als chief operating officer. Hij staat zo aan het hoofd van de dagelijkse operaties en IT en is lid van het uitvoerend comité. Sinds dit weekend maakt hij ook deel uit van het uitgebreide directiecomité van Dexia. Dat omvat voortaan 10 mensen en moet het strategisch plan Dexia 2014 in de praktijk brengen. De missie van Vanden Camp bestaat erin om op het hoogste niveau de industrialisatie- en optimalisatieprojecten te helpen sturen. Hijzelf ziet daar een erkenning in voor het werk dat hij gedurende een jaar geleverd heeft.