Bankverzekeraar Dexia benoemt André Vanden Camp tot chief operations officer (coo) Ops & IT (operations and IT) voor het geheel van filialen van de Dexia-groep.

Vanden Camp zal in het uitvoerend comité zetelen waar hij Marc Huybrechts vervangt, die het bedrijf 3 maanden geleden heeft verlaten.

Vanden Camp kwam in '99 bij de BBL binnen, waar hij gestaag opklom binnen de organisatie om er uiteindelijk afgevaardigd bestuurder en cio en coo te worden voor ING België en South West Europe. Hij verliet de bank in juni 2008, tot grote verrassing van tal van observatoren, en werd zelfstandig consultant rond strategie en it-beheer bij AVC Consulting & Services. Hij werkte er voor Axa. Nu stapt hij dus weer over naar de bankwereld, waar hij nog steeds talrijke contacten heeft.

Bankverzekeraar Dexia benoemt André Vanden Camp tot chief operations officer (coo) Ops & IT (operations and IT) voor het geheel van filialen van de Dexia-groep. Vanden Camp zal in het uitvoerend comité zetelen waar hij Marc Huybrechts vervangt, die het bedrijf 3 maanden geleden heeft verlaten. Vanden Camp kwam in '99 bij de BBL binnen, waar hij gestaag opklom binnen de organisatie om er uiteindelijk afgevaardigd bestuurder en cio en coo te worden voor ING België en South West Europe. Hij verliet de bank in juni 2008, tot grote verrassing van tal van observatoren, en werd zelfstandig consultant rond strategie en it-beheer bij AVC Consulting & Services. Hij werkte er voor Axa. Nu stapt hij dus weer over naar de bankwereld, waar hij nog steeds talrijke contacten heeft.