De App Player - een initiatief van het Amerikaanse softwarebedrijf BlueStacks - is gratis te downloaden. In deze speler kan je Android-apps installeren, die je vervolgens kunt gebruiken op je Windows 8-computer. Of op de Surface-tablet, die vanaf 14 februari in België te krijgen is. De apps worden automatisch aangepast aan de breedte van je scherm.

BlueStacks heeft de App Player eerder al beschikbaar gemaakt voor Windows 7, XP en Vista en Mac OS X. Het bedrijf, opgericht in 2009 met een kapitaal van 15 miljoen dollar, heeft op zijn website naar eigen zeggen reeds 5 miljoen downloads geregistreerd.

De App Player - een initiatief van het Amerikaanse softwarebedrijf BlueStacks - is gratis te downloaden. In deze speler kan je Android-apps installeren, die je vervolgens kunt gebruiken op je Windows 8-computer. Of op de Surface-tablet, die vanaf 14 februari in België te krijgen is. De apps worden automatisch aangepast aan de breedte van je scherm. BlueStacks heeft de App Player eerder al beschikbaar gemaakt voor Windows 7, XP en Vista en Mac OS X. Het bedrijf, opgericht in 2009 met een kapitaal van 15 miljoen dollar, heeft op zijn website naar eigen zeggen reeds 5 miljoen downloads geregistreerd.