Een grappenmaker heeft een bijzondere afbeelding aan Google Maps toegevoegd, ergens in het noorden van Pakistan. Daarop is de Android-mascotte aan het urineren op de appel uit het logo van Googles grootste concurrent Apple. Iets verderop werd ook de tekst 'Google review policy is crap :-(' in witte letters op een groen gebied aangebracht.

Hoogstwaarschijnlijk ging de grapjas aan de slag met de Google Map Maker, een programma waarmee mensen Googles virtuele kaarten kunnen helpen aanvullen.

'Ondanks het feit dat de toevoegingen van gebruikers aan Google Maps worden gecontroleerd worden, glipt er af en toe wel eens iets tussendoor', bekende een woordvoerder van Google aan het Algemeen Dagblad.

De afbeeldingen zijn op het moment van schrijven nog altijd beschikbaar in Maps.

Een grappenmaker heeft een bijzondere afbeelding aan Google Maps toegevoegd, ergens in het noorden van Pakistan. Daarop is de Android-mascotte aan het urineren op de appel uit het logo van Googles grootste concurrent Apple. Iets verderop werd ook de tekst 'Google review policy is crap :-(' in witte letters op een groen gebied aangebracht.Hoogstwaarschijnlijk ging de grapjas aan de slag met de Google Map Maker, een programma waarmee mensen Googles virtuele kaarten kunnen helpen aanvullen. 'Ondanks het feit dat de toevoegingen van gebruikers aan Google Maps worden gecontroleerd worden, glipt er af en toe wel eens iets tussendoor', bekende een woordvoerder van Google aan het Algemeen Dagblad. De afbeeldingen zijn op het moment van schrijven nog altijd beschikbaar in Maps.