Wanneer gebruikers van andere Android-telefoons van de nieuwste versie kunnen genieten, hangt van de fabrikant van hun telefoons af. Die moeten de software eerst zelf geschikt maken voor hun toestellen. De fabrikanten beslissen ook zelf welke toestellen de update überhaupt krijgen. Bij veel toestellen gaat hier een langere periode overheen.

Android Nougat heeft volgens Google ruim 250 belangrijke vernieuwingen. Onder meer de emoji zijn vernieuwd en de instellingen kunnen simpeler bereikt worden. Gebruikers kunnen ook twee apps naast elkaar draaien om sneller te multitasken. Android Nougat vergt daarnaast minder van de batterij van je telefoon en biedt belangrijke veiligheidsverbeteringen.

(ANP/WK)

Wanneer gebruikers van andere Android-telefoons van de nieuwste versie kunnen genieten, hangt van de fabrikant van hun telefoons af. Die moeten de software eerst zelf geschikt maken voor hun toestellen. De fabrikanten beslissen ook zelf welke toestellen de update überhaupt krijgen. Bij veel toestellen gaat hier een langere periode overheen.Android Nougat heeft volgens Google ruim 250 belangrijke vernieuwingen. Onder meer de emoji zijn vernieuwd en de instellingen kunnen simpeler bereikt worden. Gebruikers kunnen ook twee apps naast elkaar draaien om sneller te multitasken. Android Nougat vergt daarnaast minder van de batterij van je telefoon en biedt belangrijke veiligheidsverbeteringen.(ANP/WK)