Google kondigt samen met de bank morgen 'iets' aan samen met BNP Paribas Fortis. Die aankondiging wordt hoogstwaarschijnlijk de lancering van Android Pay de draadloze betaaldienst van Google. Zo liet de bank zelf via Twitter aan gebruiker Tom Uytterhoeven weten dat het Android Pay zou lanceren op zijn kredietkaarten.

De tweet werd intussen verwijderd. Maar Uytterhoeven herhaalt de bevestiging uit het bericht van BNP Paribas Fortis. Ook Tweakers kon een screenshot van het bericht bemachtigen. Google België kan het nieuws tegenover Data News bevestigen noch ontkennen.

De lancering zelf zou dus voor dinsdag zijn, maar blijft voorlopig beperkt tot kredietkaarten van BNP Paribas Fortis. Verschillende Android-gebruikers hebben de Android Pay app intussen al op hun smartphone automatisch ontvangen. Wie dat momenteel probeert te koppelen aan een kredietkaart krijgt de melding dat de bank van de kaart momenteel nog geen ondersteuning krijgt.

Google kondigt samen met de bank morgen 'iets' aan samen met BNP Paribas Fortis. Die aankondiging wordt hoogstwaarschijnlijk de lancering van Android Pay de draadloze betaaldienst van Google. Zo liet de bank zelf via Twitter aan gebruiker Tom Uytterhoeven weten dat het Android Pay zou lanceren op zijn kredietkaarten.De tweet werd intussen verwijderd. Maar Uytterhoeven herhaalt de bevestiging uit het bericht van BNP Paribas Fortis. Ook Tweakers kon een screenshot van het bericht bemachtigen. Google België kan het nieuws tegenover Data News bevestigen noch ontkennen.De lancering zelf zou dus voor dinsdag zijn, maar blijft voorlopig beperkt tot kredietkaarten van BNP Paribas Fortis. Verschillende Android-gebruikers hebben de Android Pay app intussen al op hun smartphone automatisch ontvangen. Wie dat momenteel probeert te koppelen aan een kredietkaart krijgt de melding dat de bank van de kaart momenteel nog geen ondersteuning krijgt.