LG biedt vanaf 8 juli zijn LG G Watch aan in de Benelux. Dit slim polshorloge, dat draait op Google's Android Wear, toont digitale informatie zoals inkomende gesprekken of sms'jes, Facebook-notificaties of WhatsApp-berichtjes en is via Bluetooth aan uw Android-smartphone te koppelen.

De smartwatch heeft ook stemherkenningsfuncties. Zo kunt u het gadget vragen stellen en zoekopdrachten geven door er 'OK Google' tegen te zeggen, en tekstberichten versturen door er tegen te praten.

De kern van de LG G Watch is de Qualcomm Snapdragon 400-processor met een kloksnelheid van 1,2 GHz. Daarnaast beschikt het horloge over een energiezuinig IPS-scherm van 1,65 inch. Dat heeft een 'Always On'-functie, zodat u - uiteraard - altijd het tijdstip kunt zien.

LG's smartwatch krijgt bij ons een prijskaartje van 199 euro mee.

LG biedt vanaf 8 juli zijn LG G Watch aan in de Benelux. Dit slim polshorloge, dat draait op Google's Android Wear, toont digitale informatie zoals inkomende gesprekken of sms'jes, Facebook-notificaties of WhatsApp-berichtjes en is via Bluetooth aan uw Android-smartphone te koppelen. De smartwatch heeft ook stemherkenningsfuncties. Zo kunt u het gadget vragen stellen en zoekopdrachten geven door er 'OK Google' tegen te zeggen, en tekstberichten versturen door er tegen te praten. De kern van de LG G Watch is de Qualcomm Snapdragon 400-processor met een kloksnelheid van 1,2 GHz. Daarnaast beschikt het horloge over een energiezuinig IPS-scherm van 1,65 inch. Dat heeft een 'Always On'-functie, zodat u - uiteraard - altijd het tijdstip kunt zien. LG's smartwatch krijgt bij ons een prijskaartje van 199 euro mee.