De hackersgroep Anonymous heeft het Mexicaanse drugskartel Los Zetas een ultimatum gesteld om hun "terreurregime" in Mexico stop te zetten.

De hackers nemen het niet dat een lid van de groep ontvoerd werd in de deelstaat Veracruz. Als het lid op 5 november niet opnieuw op vrije voeten is, dreigt Anonymous namen vrij te geven van onder meer politici, agenten en journalisten die een band hebben met het drugskartel.

Wegens het grote risico was Anonymous nog teruggekomen op 'Operatie Kartel'. Maar door het aandringen van vele burgers, zal de operatie toch doorgezet worden, meldt het hackerscollectief in een brief,zo bericht de website van het tijdschrift Proceso.

Bron: Belga

De hackersgroep Anonymous heeft het Mexicaanse drugskartel Los Zetas een ultimatum gesteld om hun "terreurregime" in Mexico stop te zetten. De hackers nemen het niet dat een lid van de groep ontvoerd werd in de deelstaat Veracruz. Als het lid op 5 november niet opnieuw op vrije voeten is, dreigt Anonymous namen vrij te geven van onder meer politici, agenten en journalisten die een band hebben met het drugskartel. Wegens het grote risico was Anonymous nog teruggekomen op 'Operatie Kartel'. Maar door het aandringen van vele burgers, zal de operatie toch doorgezet worden, meldt het hackerscollectief in een brief,zo bericht de website van het tijdschrift Proceso. Bron: Belga